#1

adidas yeezy

in shop142536 Thu May 10, 2018 2:01 pm
by GavinHicks • 3 Posts

Detaljhandelspriset är inställt på $ adidas skor 180 euro. Adidas Marathon TR är först designad som en spårlöpare år 1979, och den klassiska siluetten är nu tillgänglig i två ursprungliga färgvägar som en del av ett "Epochal" -paket. Utvalda är det olivgröna paret som är gjord av en blandning av mesh och mocka över sin övre, med metalliska silver accenter som används på de tre stripe varumärkena över sidorna samt på klackarna. En vit mellansula tillsammans med en spetsinspirerad yttersål i svart slutar slutligen designen helt och hållet.

Den levereras med en skulpterad Boost-häl som en del av solens utskjutande design. Den onormala utformningen av sulan paras sedan med en snygg utseende med många NMD-vibbar till den. Andra funktioner inkluderar de svetsade tre randarna, fläkten för häftdragning och själva tungan som skiljs från resten av adidas nmd övre. NO-ord på när dessa kommer att falla, men tidiga rykten föreslår att de tre randarna faller dem under hösten / vintern 2018. Den Dragon Ball Z x Adidas Yung-1 Frieza du ser ovan sägs vara bara en av de sju Dragon Ball Z adidas superstar x adidas collabs från samlingen som släpps i år.

Denna speciella iteration av Yung-1 kommer klädd i ett "Cloud White, Unity Purple och Clear Lilac färgschema inspirerat av Frieza-karaktärens utseende. Skonbyggnaden består av en vit mask och läder övre kontrasterad av lila och rosa accenter noterade på både övre och sålen. Är Dragon Ball Z upphetsad för denna kommande collab med adidas? Leta efter? Dragon Ball Z x adidas Yung-1 Frieza att släppa någon gång under augusti månad. Håll dig stillad eftersom mer information börjar att yta.

Nästa upp adidas ultra boost till Pharrell x adidas NMD Hu Trail är den här helt nya färgvägen som heter Holi som inspireras av Holi Festival som är en andlig fest av färg och kärlek observerad i Indien. Sade att vara en del av en tvåparpackning, kommer detta par från Holi pack? Klädd i ett Chalk Coral, Flash Green och Lab Purple färgschema. Den djärva designen av skon består av ett slitstarkt designat övre c parat upp med gröna och lila accenter noterade på områden som hälen, snören, foderet, buringssystemet och EVA-insatserna.

Nedan hittar du en? White Boost mellansula och Coral gummispets yttersåle. Ställ in för att få en första titt på det andra paret från? Pharrell x adidas NMD Hu Trail Holi Pack. Sagt, leta efter? Pharrell x adidas NMD Hu Trail Holi Pack att släppa den 2 mars till detaljhandelspriset på 250 dollar. Som de flesta av dig känner till nu kommer Dragon Ball Z och Adidas att lägga sig för att släppa en handfull sneaker collabs. adidas yeezy En av dessa collabs är den som du ser ovan, Dragon Dragon Z x Adidas Prophere Cell.

Tre streckmärken på sidorna, ljusgrå EVA-insatser på den vita Boost mellansålen, märkesdragningsflikarna och ett svart gummiyttersula kompletterar designen helt och hållet. Returer för $ 130, leta efter denna adidas NMD R1 på utvalda adidas butiker och online i februari 2018. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneaker nyheter och släppdatum. Ut nu, här är en bra titt på rena adidas Originals Superstar Italian Stripes. Skon är klädd i en vit läder övre, vita snören och en off-white såll och gummibalksåtå.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: QueenaWalpole
Board Statistics
The forum has 475 topics and 1411 posts.